Вдячні випускники діяльно підтримують Університет

Оприлюднено Posted in Без рубрики

 

5 1

«Це найменше, чим я можу віддячити Вам». Ці слова написав наш випускник 2001 року Сергій Шалапай, який тривалий час проживає в Ірландії. Його мрія, як пише Сергій, щоб студенти та аспіранти нашого закладу вищої освіти, здобуваючи освіту в Україні, ставали висококваліфікованими спеціалістами, а їхні дипломи визнавали за кордоном. Тому він допомагає Україні, особливо у час війни.

1 2

Зокрема, через благодійну організацію Project ESPWA (директор Joe Clancy) в Ірландії ініціював передачу для кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького два апарати (фірма GAMBRO) «штучної нирки» для проведення гемодіалізу у тварин.

За сприяння Благодійного фонду «Допомога без меж. Броди» було отримано дороговартісні апарати, котрі дадуть можливість покращити та продовжити тривалість життя тварин з дисфункцією нирок та наблизити навчальний процес до Європейського рівня.

2 2

3 1

4 2

Ми щиро вдячні за підтримку Сергієві Шалапаю, який відправив апаратуру в Україну, директору благодійної організації Project ESPWA Joe Clancy, голові Благодійного фонду «Допомога без меж. Броди» Андрію Гром’яку за благодійну допомогу.

Україна непереможна допоки є такі патріоти!

Допис підготувала Любов СЛІВІНСЬКА, професор, завідувач кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики