Створення кінної ферми у Львові

Оприлюднено Posted in Цікавинки від студентів

Привіт, всім!

   Це моя захоплива історія про розведення коней порід Першерон і Polski koń zimnokrwisty на фермі @_horses_farm_syrosh_.
Ми дбаємо про коней з особливою любов’ю та проявляємо професіоналізм у розведенні, катанні верхи та репродуктології.

   Важливо зауважити, що ми дуже уважно слідкуємо за здоров‘ям наших коней, тому щомісяця вони проходять обстеження у ветлікаря.

  А тепер повертаємося до початку. Ця захоплююча історія народження конярства розпочалась з прадіда, який передав уміння та любов до коней. Звичайне мале господарство виросло в унікальну ферму, де панує спокій та любов.

  Ми вирішили покращити ферму- завезли першого жеребця-плідника Сеньйора з Польщі, відкривши нову сторінку в історії ферми. Так розпочалась нова ера, наповнена пристрастю до коней.

   Потім наша ферма збагатилася лошатком Дріадою з Франції, представником породи Першерон. Вона зачарувала нас своїми великими розмірами , хорошим родоводом та добродушністю.

Трішки згодом ми завезли з Польщі кобилу з лошатком породи Polski koń zimnokrwisty – Первотку і Портоса. Ці двоє вражають своєю міцністю, стійкістю та універсальністю.

   Нещодавно до нашої великої родини приєдналася кобилка Рубіна, порода (новолександріївський ваговоз + бельгієць). Вона стала ідеальним вибором для діток завдяки своєму доброзичливому характеру та терпінню.

   Мета нашої ферми – підвищення рівня кінного господарства в Україні та розведення цих вражаючих порід. Зараз на фермі 3 кобили-матки, 1 жеребець-плідник і 1 підростаючий жеребець-плідник.

 

Автор статті : Сирош Володимир, студент 4 курсу факультету ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького