Мій перший професійний досвід

Оприлюднено Posted in Навчальна практика, Цікавинки від студентів

 

1

Наприкінці липня я та моя одногрупниця Анжеліка вперше потрапили до ветеринарної клініки ВетЦентр Університету для проходження виробничої практики. Це місце з першого дня справило на нас величезне враження.

У клініці дуже добре організована робота, а команда лікарів вражає своєю турботою про кожного чотирилапого пацієнта. Тут не просто лікують тварин, а дійсно проявляють до них любов і увагу, що для нас дуже важливо. А також персонал ввічливий та доброзичливий з власниками тварин.
Особливо нас захопило, як уважно тут ставляться до чистоти приміщень, якості обладнання, ефективності організації роботи та умов, що створені для комфортного обслуговування пацієнтів.

1

Коли ми побачили, як кожен спеціаліст працює, з якою добротою та захопленням колектив виконує свою роботу, як віддано ставися до кожного пацієнта та як охоче усі разом допомагають нам і діляться власним досвідом, ми зрозуміли, що хочемо бути частиною цієї команди. Працювати в такій атмосфері – наша мрія, адже ми теж прагнемо допомагати тваринам і робити їхнє життя кращим.
Наша перша практика у ВетЦентрі значно змінила бачення про лікарів ветеринарної медицини та ставлення до новачків у цій професії. Ми побачили, наскільки досвідчені ветеринари у цій клініці готові підтримувати тих, хто тільки розпочинає свій шлях. Спочатку ми хвилювалися, що наші знання та навички можуть бути недостатніми, проте виявилося, що лікарі не лише охоче діляться своїм досвідом, але й цінують «свіжий» погляд студентів. Для нас дуже цінно, що у ВетЦентрі важлива взаємна підтримка і командна робота, де кожен, незалежно від рівня досвіду, робить свій внесок у спільну справу.

1

1

1

1

1

1

Ветеринарна медицина – це не просто робота, це покликання, і ми впевнені, що у цій клініці ми зможемо реалізувати свої навички та прагнення на найвищому рівні.

Допис підготувала Наталія Солтис, здобувачка 6 курсу факультету ветеринарної медицини